free bootstrap template

Bakte egg

24.august 2018

FitLine Bakte egg

Ingredienser

(4 porsjoner)

1 ss olivenolje
1 ts rødvinseddik
800 g cocktailtomater
2 ss hakket gressløk eller vårløk
130 g prosciutto eller skinke av god kvalitet, skjært i tynne skiver
8 egg
60 ml kremfløte

___________________________

Varm opp stekeovnen til 190° C

Ha oljen, eddik, tomater og 1 ss gressløk i en middels stor bolle

Knekk eggene på toppen, og dryss over kremfløte

Bakes til eggehviten er satt, men plommen er litt rennende (15-20 minutter)

Dryss over den gjenværende gressløken

Per porsjon

ENERGI PROTEIN FETT KARBOHYDRATER
370 kcal27 g25 g10 g

Bildet er kun for illustrasjon, og viser ikke gitt oppskrift.

Vær oppmerksom på at ferdig måltid kan avvike fra det på bildet.

Del dette innlegget

Abonnér på nyhetsbrev fra FitLineFacts

© Copyright 2018 – FitLineFacts