website templates

Balsamisk kylling med stekte grønnsaker

24.august 2018

FitLine Balsamisk kylling med stekte grønnsaker

Ingredienser

(5 porsjoner)

8 skinnfrie kyllinglår á 100 g, trimmet for fett
500 g asparges, delt i to
2 røde paprika
1 rødløk, hakket i store biter
200 g gulrøtter, skåret i halvlange skiver
200 g sjampinjonger
2 fedd hvitløk, knust og grovhakket
1 1/2 ts fersk rosmarin
1/2 ss tørket oregano eller timian
2 friske salvieblader, hakket
60 ml balsamicoeddik
2 ts ekstra virgin olivenolje
olje eller bakespray
1 ts salt
Frisk sort pepper

___________________________

Forvarm ovnen til 200°C.

Krydre kyllingen med salt og pepper. Spray to store langpanner med olje.

Kombinér alle ingrediensene i en stor bolle, og bland det sammen.

Legg det på langpannene i et enkelt lag.

Grønnsakene bør ikke berøres av kyllingen, ellers vil de dampes istedenfor å stekes.

Bakes i ca 20-25 minutter, eller til kyllingen er gjennomkokt og grønnsakene er stekt.

Per porsjon

ENERGI PROTEIN FETT KARBOHYDRATER
392 kcal75 g19 g16 g

Bildet er kun for illustrasjon, og viser ikke gitt oppskrift.

Vær oppmerksom på at ferdig måltid kan avvike fra det på bildet.

Del dette innlegget

Abonnér på nyhetsbrev fra FitLineFacts

© Copyright 2018 – FitLineFacts