simple web templates

Eggerøre med asiatisk grønt

24.august 2018

FitLine

Ingredienser

(4 porsjoner)

12 store egg
2 grovhakkede vårløk
100 g cherrytomater delt i to
2 ts olivenolje
2 ts revet parmesanost
250 Asiatiske grønnsaker eller babyspinat
Salt og pepper

___________________________

Slå eggene sammen i en stor bolle, til de er godt blandet.

Varm oljen i en stor panne, og fres løken i ca 1 minutt.

Hell oppi eggene, og rør rundt til eggene er såvidt kokt, men fortsatt har en myk konsistens.

Ta eggene vekk fra stekepannen, og tilsett tomater, parmesan og grønnsaker.

Tilsett salt og pepper etter smak.

Per porsjon

ENERGI PROTEIN FETT KARBOHYDRATER
428 kcal29 g33 g5 g

Bildet er kun for illustrasjon, og viser ikke gitt oppskrift.

Vær oppmerksom på at ferdig måltid kan avvike fra det på bildet.

Del dette innlegget

Abonnér på nyhetsbrev fra FitLineFacts

© Copyright 2018 – FitLineFacts