bootstrap website templates

Fylte auberginer

24.august 2018

FitLine Fylte auberginer

Ingredienser

(2 porsjoner)

2 auberginer
6 tomater
200 g kyllingbryst
50 g revet ost
1 sitron
2 hvitløksfedd
1 løk
1 chilipepper
1 ss olivenolje
Fersk persille
Fersk basilikum
Oregano
Salt og pepper

___________________________

Forvarme stekeovnen til 200°C.

Del auberginene i to, fjern fruktkjøttet og kutt i terninger. Dryss med sitronsaft.

Hakk hvitløk og kutt løk i små terninger. Rengjør chilipepperen, fjern frø og kutt i små trerninger. Rens tomat og kutt i terninger.

Vam olje i en panne og sautér hvitløk, løk og chili. Legg til tomater, auberginer og persille etter 5 minutter. Småkokes i 5 minutter.

Rengjør og tørk kyllingbryst og kutt i bitestørrelse. Tilsett kylling og grønnsaksblandingen og kok i ytterligere 10 minutter.

Krydre med oregano, salt og pepper og fyll blandingen i de halve auberginene.

Plassér auberginene i bakeform og bak i stekeovnen i 10 minutter. Legg revet ost på toppen, og bak i ytterligere 10 minutter.

Per porsjon

ENERGI PROTEIN FETT KARBOHYDRATER
391 kcal75 g19 g16 g

Bildet er kun for illustrasjon, og viser ikke gitt oppskrift.

Vær oppmerksom på at ferdig måltid kan avvike fra det på bildet.

Del dette innlegget

Abonnér på nyhetsbrev fra FitLineFacts

© Copyright 2018 – FitLineFacts