free amp template

Grillet laks med avokado bruschetta

24.august 2018

FitLine Grillet laks med avokado bruschetta

Ingredienser

(2 porsjoner)

4 laksefileter á 125 g
Salt og pepper
Bakespray

Til avokado bruschetta
100 g avokado delt i terninger
1/4 kopp hakket rødløk
2 tomater
2 små fedd hvitløk, hakket
2 ss friske basilikumblader, hakket
1 ss ekstra virgin olivenolje
1 ss balsamicoeddik
Salt og pepper

___________________________

Bland løk, olivenolje, balsamicoeddik, salt og pepper. Sett til side i 5 minutter.

Hakk tomater og legg i en stor bolle. Ha oppi hvitløk, basilikum og løkblandingen du allerede har laget, og tilsett salt og pepper etter smak. Sett til side i minst 10 minutter.

Forvarm en gassgrill til medium-høy. Bruk rikelig med olje på risten for å forhindre at fisken setter seg fast.

Krydre laksen med salt og pepper etter smak.

Plassér skinn-siden ned på grillen. Lukk lokket og la den grilles uten å snu den i 8-10 minutter (avhengig av tykkelse), eller til lasken er gjennomkokt. Skinnet vil forhindre at fisken tørker ut.

Fjern fisken og dekk med folie. La den hvile i 2-3 minutter mens du legger avokado til bruschettaen.

Serveres toppet med en generøs 1/2 kopp avokado bruscetta.

Per porsjon

ENERGI PROTEIN FETT KARBOHYDRATER
459 kcal47 g26 g7 g

Bildet er kun for illustrasjon, og viser ikke gitt oppskrift.

Vær oppmerksom på at ferdig måltid kan avvike fra det på bildet.

Del dette innlegget

Abonnér på nyhetsbrev fra FitLineFacts

© Copyright 2018 – FitLineFacts