easy web creator

Kål med kjøttfyll

24.august 2018

FitLine Kål med kjøttfyll

Ingredienser

(5 porsjoner)

1 kg kjøttdeig
1 stor løk, hakket
1 liten hodekål, hakket
400 g tomater, delt i terninger
250 g tomatsaus
120 ml vann
2 fedd hvitløk, hakket
2 ts salt
1 ts sort pepper

___________________________

Varm en kjele eller stekepanne over middels høy varme. Rør og kok kjøttdeig og løk til de er brunet og smuldret, ca 5-7 minutter. Fettet dreneres bort.

Tilsett kål, tomater, tomatsaus, vann, hvitløk, salt og pepper. Dette kokes opp. Småkok med lokk i ca 30 minutter, til kålen er myk.

Tilsett salt og pepper.

Per porsjon

ENERGI PROTEIN FETT KARBOHYDRATER
442 kcal42 g24 g11 g

Bildet er kun for illustrasjon, og viser ikke gitt oppskrift.

Vær oppmerksom på at ferdig måltid kan avvike fra det på bildet.

Del dette innlegget

Abonnér på nyhetsbrev fra FitLineFacts

© Copyright 2018 – FitLineFacts