free bootstrap templates

Asiatisk kjøttslaw

24.august 2018

FitLine Asiatisk kjøttslaw

Ingredienser

(4 porsjoner)

500 g kjøttdeig
1 ss rapsolje
4 fedd hvitløk, hakket
1 ss hakket fersk ingefær
1/2 hodekål, strimlet
1/2 rødkålhode, strimlet
2 store gulrøtter, skrelles og kuttes i tynne strimler
1 rød paprika, kuttes i tynne strimler
1/2 kopp natriumredusert soyasaus
2 ss sesamolje
Litt chilisaus etter smak
2 ss hakkede friske koriander
1 lime-båt
Salt og peper etter smak

___________________________

Varm rapsolje i en wokpanne eller stekepanne over middels varme. Ha oppi hvitløk og ingefær; rør om og kok til det er velduftende, ca 1-2 minutter.

Legg til kjøttdeigen, smuldre opp og brunes i 5-7 minutter.

Legg kjøttdeigen til side, og legg til hodekål, rødkål, gulrøtter og rød paprika. Bland grønnsakene med kjøttdeigen og wok til grønnsakene er myke, ca 5-6 minutter.

Rør soyasaus, sesamolje og chilisaus i blandingen til det er godt blandet. Krydre med salt og pepper. Serveres med fersk koriander, limebåt og mer chilisaus.

Per porsjon

ENERGI PROTEIN FETT KARBOHYDRATER
424 kcal30 g27 g12 g

Bildet er kun for illustrasjon, og viser ikke gitt oppskrift.

Vær oppmerksom på at ferdig måltid kan avvike fra det på bildet.

Del dette innlegget

Abonnér på nyhetsbrev fra FitLineFacts

© Copyright 2018 – FitLineFacts