free responsive web templates

Kyllingsuppe med bønner

24.august 2018

FitLine Kyllingsuppe med bønner

Ingredienser

(3 porsjoner)

2 ts extra virgin olivenolje
3 purreløk, kun den hvite- og lysegrønne delen, deles i biter
1 ss hakket frisk salvie, eller ¼ ts tørket salvie
2 400 g bokser kyllingkraft (med redusert natrium)
5 dl vann
1 400 g boks med hagebønner (cannellini), renset
250 g stekt kylling, skinn- og beinfri, delt i biter

___________________________

Varm oljen i en kjele på middels varme.

Ha oppi purreløk, og rør rundt. Kokes i ca 3 minutter, til purreløken er myk.

Rør inn salvie, og rør rundt i ca 30 sekunder.

Tilsett kyllingkraft og vann, og skru opp varmen. Kokes opp.

Ha oppi bønner og kylling, rør til kyllingen er gjennomkokt, ca 3 minutter. Serveres varmt.

Per porsjon

ENERGI PROTEIN FETT KARBOHYDRATER
329 kcal25 g15 g20 g

Bildet er kun for illustrasjon, og viser ikke gitt oppskrift.

Vær oppmerksom på at ferdig måltid kan avvike fra det på bildet.

Del dette innlegget

Abonnér på nyhetsbrev fra FitLineFacts

© Copyright 2018 – FitLineFacts