portfolio site templates

Laksesalat med agurk

24.august 2018

FitLine Laksesalat med agurk

Ingredienser

(1 porsjon)

4 skiver røkt laks, ca 50 g
2 egg
½ agurk, ca 250 g
6 reddiker
50 g FitLine Pro · B · 4 Yoghurt
½ bunt dill
1 ss balsamicoeddik
1 ss olivenolje
1 ts sennep
Salt og pepper

___________________________

Kok eggene i en kjele til de er bløtkokte, ca 7 minutter. Skyll under kaldt vann, skrell eggene, og la de avkjøles helt.

Mens eggene koker, skyll agurk og reddiker, tørk og del i tynne skiver.

Skyll dillen, og rist den tørr, plukk blader og hakk fint.

Rør sammen eddik, olje, yoghurt, sennep og dill i en bolle, så krydres sausen med salt og pepper.

Del eggene i skiver, og legg på tallerken sammen med reddik og agurk. Legg laks på tallerkenen, hell over saus og servér. Bon apetitt!

Per porsjon

ENERGI PROTEIN FETT KARBOHYDRATER
499 kcal31 g35 g12 g

Bildet er kun for illustrasjon, og viser ikke gitt oppskrift.

Vær oppmerksom på at ferdig måltid kan avvike fra det på bildet.

Del dette innlegget

Abonnér på nyhetsbrev fra FitLineFacts

© Copyright 2018 – FitLineFacts