online web builder

Mini frittatas

24.august 2018

FitLine Mini frittatas

Ingredienser

(6 porsjoner)

220 g skinke, delt i terninger
1 rød og 1 gul søt paprika
10 egg
120 ml lettmelk
2 eggehviter
½ ts salt
½  ts pepper
100 g revet ost
Valgfritt: fersk hakket koriander, vårløk, salsa, rømme

___________________________

Forvarm ovnen til 180° C

Brun skinketerningen i en middels varm stekepanne

Del paprika i biter, og brun i samme stekepanne

Visp sammen egg, eggehviter og melk i en stor bolle

Ha skinkebiter og paprika i 12 muffinsformer

Fordel eggemiksen over i muffinsformene, og dryss over med revet ost

Bruk en gaffel til å blande i hver muffinsform

Bakes i 25-30 minutter

Per porsjon

ENERGI PROTEIN FETT KARBOHYDRATER
322 kcal31 g20 g5 g

Bildet er kun for illustrasjon, og viser ikke gitt oppskrift.

Vær oppmerksom på at ferdig måltid kan avvike fra det på bildet.

Del dette innlegget

Abonnér på nyhetsbrev fra FitLineFacts

© Copyright 2018 – FitLineFacts