portfolio website templates

Skål for en banebrytende ny oppskrift: FitLine PowerCocktail

14.desember 2018

Nå er det Happy Hour i FitLine-cocktailbaren! Møt det siste tillegget til vår meny: den nye FitLine PowerCocktail. Det er en 2 i 1-løsning som gir mer energi (1) og konsentrasjon (2), samtidig som den bidrar til en normal funksjon av immunsystemet (3).

Hva er nytt?

Vi kan trygt si at PowerCocktail er en av de faste blant våre næringstilskudd. Siden den først ble lansert i 2008, har den vært rangert som en av de mest populære valgene på FitLines produktmeny i mange år. Så hva er nytt i oppskriften? Vi forklarer: Den nye PowerCocktail inneholder store mengder sekundære plantestoffer som polyfenoler, som finnes i frukt og grønnsaker. Med ekstra ekstrakter av bær, frukt, grønnsaker, urter og krydder, inneholder vår nye PowerCocktail rikelig med naturlige polyfenoler. Ernæringstilskuddet er en unik kombinasjon av bioaktive mikronæringsstoffer, for eksempel vitaminer3 og sporstoffer, og svært biotilgjengelig curcumin. I tillegg inneholder den oppløselige og uoppløselige fibre fra frukt, grønnsaker og korn, samt levende melkesyrebakterier. Som alltid støtter vårt eksklusive næringstransportkonsept (NTC®) et optimalt næringsopptak. I en porsjonpose med pulver som blandes til en fruktig drikk når det løses opp i vann, er PowerCocktail lett å dosere og håndtere, selv når du er på farten.

FitLine Workout
Vitenskapen bak den nye oppskriften

Den forbedrede oppskriften er et resultat av banebrytende forskningsresultater og forbrukerinnsikt. I den tidligere versjonen av PowerCocktail har vi allerede tatt hensyn til polyfenoler så langt det har vært teknisk mulig.

I planleggingsfasen tok vi en beslutning om å fokusere på et balansert og variert kosthold i produktet. Derfor valgte vi ikke en enkelt plantesubstans i høy dose, men et bredt spekter av polyfenoler fra det vi anser å være viktige ekstrakter fra ulike frukter og grønnsaker.

FitLine
Hva er formålet vårt? Å alltid se etter måter å forbedre produktene på!

Den opprinnelige tanken bak PowerCocktail var å kombinere fordelene med to andre FitLine-tilskudd: Activize Oxyplus for energi (4) og konsentrasjon (2), og Basics som bidrar til normal funksjon av immunsystemet (3).

Den nye oppskriften er det neste logiske steget, forklarer Dr.Kühne: «Den nye PowerCocktail inneholder selvfølgelig alle de opprinnelige og testede ingrediensene som vi har brukt i årevis. Ved å legge til en spesiell kombinasjon av de beste ekstraktene av bær, frukt, grønnsaker, urter og krydder som tilbyr hele spekteret av hva vi mener er de mest kraftige polyfenolene og andre sekundære planteforbindelser, holder vi oss til det grunnleggende konseptet av FitLine-produktene: å alltid forbedre våre eksisterende, testede produkter.»

Den nye PowerCocktail har nå også kommet for vanlig i salg i Norge. Har du allerede prøvd den? Forresten: FitLine PowerCocktail Junior har også fått en makeover. Hold deg oppdatert for mer informasjon – det kommer snart!

Her er noen ord fra brukere som allerede har testet den nye FitLine PowerCocktail

Nye PowerCocktail er kjempegod!

«Jeg har byttet fra Basics til PowerCocktail, og kjøpte den nye på National Congress 2018 nylig. Nye PowerCocktail er kjempegod! Vi kjørte fra Kristiansand, og hadde med ungdommer som også deltok på kongressen. De fikk tent en ny glød, og har nå kontakt med andre med felles interesse for FitLine. Vi syntes alle det var givende å treffe andre, bli kjent, høre om andres erfaringer og få førstehånds informasjon og nyheter om FitLine produktene. Denne gangen var jeg spesielt interessert i nye PowerCocktail. I tillegg meldte jeg meg i fokusgruppa for det nye hårproduktet. Så til jul må jeg vel bytte profilbilde på Facebook 😊»

Jon Tellefsen
IMM fra Kristiansand

Har blitt avhengig av nye PowerCocktail!

«Vi kjøpte 5+1 tilbudet med nye PowerCocktkail på Nasjonal Kongress 2018, da den ble lansert og solgt eksklusivt til deltakere den dagen. Vi begynte på den med EN gang, og har allerede blitt avhengige av den! Venter bare på at nye PowerCocktail kommer i vanlig salg så snart den andre blir utsolgt på lager 😉 Den lukter og smaker HIMMELSK! I tillegg gir den en enda bedre effekt i kroppen, kjenner vi!»

Ingvild Bergseie
EVP fra Rånåfoss
  1. Rik på vitamin B6 - bidrar til normal energiavkastende metabolisme. Med vitamin B2 (Riboflavin) og B3 (Niacin) - bidrar til reduksjon av tretthet og tretthet.
  2. Vitamin B6 (Pyridoxin), vitamin B 12 (kobolamin) og vitamin C - bidra til normal psykologisk funksjon
  3. Rik på vitamin C og selen - bidra til normal funksjon av immunsystemet
  4. Rik på vitamin B6 og vitamin C - bidrar til normal energiavkastende metabolisme.

Del dette innlegget

Abonnér på nyhetsbrev fra FitLineFacts

© Copyright 2018 – FitLineFacts