free simple site templates

Omelett med spinat og sopp

24.august 2018

Omelett med spinat og sopp

Ingredienser

(2 porsjoner)

200 g sopp
200 g fersk spinat
50 g bacon
3 egg
1 løk
1 fedd hvitløk
2 ss melk
½ ss salt
1 klype pepper

___________________________

Tørk soppen og del opp i skiver, rens og tørk spinat, kutt hvitløk i små terninger, del opp bacon i små terninger, del løk i biter

Varm opp 1 ss olje i en stekepanne og fres løk, hvitløk og bacon, legg oppi sopp og brun blandingen i 4 minutter

Tilsett spinat og kok i 3 minutter, tilsett melk og varm til kokepunktet, krydre blandingen og legg til side

Bland egg med salt og 1 ss vann og rør, varm 1 ts olje i en stekepanne, tilsett halvparten av eggeblandingen, og stek til den er fast. Gjenta med den andre omeletten. Legg til sopp-blandingen på omeletten, og brett den sammen.

Per porsjon

ENERGI PROTEIN FETT KARBOHYDRATER
481 kcal27 g37 g8 g

Bildet er kun for illustrasjon, og viser ikke gitt oppskrift.

Vær oppmerksom på at ferdig måltid kan avvike fra det på bildet.

Del dette innlegget

Abonnér på nyhetsbrev fra FitLineFacts

© Copyright 2018 – FitLineFacts