create your own web page for free

Pannelaks med grønnsaker

2.august 2018

Ingredienser

(1 porsjon)

2 mellomstore gulrøtter
3 vårløk
½ brokkoli
200 g laks
½ sitron
Salt og sort pepper
Frisk dill (valgfritt)

___________________________

Sett ovnen til 210° C.

Vask og trim grønnsakene. Del gulrøttene i lengden og kutt dem i biter, gjør det samme med vårløkene. Skjær brokkoli i små buketter.

Ha grønnsakene i en stor bolle med litt olivenolje, og krydre med salt og pepper. Spre dem ut på et stekebrett og stek dem midt i ovnen i 10 minutter.

I mellomtiden kan du tørke laksefileten med et rent oppvaskhåndkle eller et papirhåndkle, og dryss litt salt og pepper på begge sider.

Del sitronen i tynne skiver.

Ta ut grønnsakene fra ovnen, rør godt, og lag et hull i midten til laksen. Legg laksen på pannen og dekk med sitronskiver.

Stek laksen i ca. 15 minutter, til den er ferdig gjennomstekt.

Dryss på med litt frisk dill, og servér.

Per porsjon

ENERGI PROTEIN FETT KARBOHYDRATER
533 kcal19 g25 g 19 g

Bilde og videomateriell er kun for illustrasjon, og viser ikke gitt oppskrift.

Vær oppmerksom på at ferdig måltid kan avvike fra det på bildet eller i videoen.

Del dette innlegget

Abonnér på nyhetsbrev fra FitLineFacts

© Copyright 2018 – FitLineFacts