best free html templates

Rosenkål, mandler og parmesan

24.august 2018

FitLine Rosenkål, mandler og parmesan

Ingredienser

(1 porsjon)

200 g rosenkål
50 g savoykål
20 g mandler
20 g parmesan
1 ts olivenolje
Havsalt
Pepper

___________________________

Rens rosenkål, fjern enden og tørk bladene. Småkokes i litt vann i 5-7 minutter. Når det er ferdigkokt, kuttes det i biter.

Rens savoykål, og damp kort til bladene er myke. Etter det deles den i strimler.

Varm olje i en stekepanne og brun rosenkålen.

Kutt opp mandlene, og bland med parmesan og rosenkål.

Krydre med salt og pepper.

Per porsjon

ENERGI PROTEIN FETT KARBOHYDRATER
433 kcal18 g33 g11 g

Bildet er kun for illustrasjon, og viser ikke gitt oppskrift.

Vær oppmerksom på at ferdig måltid kan avvike fra det på bildet.

Del dette innlegget

Abonnér på nyhetsbrev fra FitLineFacts

© Copyright 2018 – FitLineFacts