free html5 templates

FitLine Shape Program

24.august 2018

Hva er FitLine Shape Program?

FitLine Shape Program er et program som er utviklet for å hjelpe deg med å komme i form på bare 4 uker. I løpet av de 28 dagene, på toppen av din FitLine Shape-rutine, balanserte og deilige lavkarbo-oppskrifter, vil harde treningsøkter og pågående motiverende tips og triks følge deg for å komme i form med glede og hjelpe deg med å tilpasse deg en sunn livsstil. Så la transformasjonen din begynne!

FitLine Shape – dine følgesvenner
FitLine

Oppdag noen av de viktigste produktene i FitLine-serien for de beste resultatene med FitLine Shape Program! De vil følge deg i løpet av FitLine Shape Programmet, og vil hjelpe deg med å komme lett i form med glede!

Din FitLine Shape-rutine
FitLine Shape Program

Dag 1 - 2: Tre FitLine ProShape All-in-1 * (frokost, lunsj og middag)

Dag 3 - 7: To FitLine ProShape All-in-1 * per dag (hvorav en til middag) og et lavkarbo-måltid

Dag 8 - 28: En FitLine ProShape All-in-1 * per dag (middag) og to lavkarbo-matretter ELLER to FitLine ProShape All-in-1 * per dag (hvorav en til middag) og et lavkarbo-måltid hvis du vil ha raskere resultater.

* Ved å erstatte to av de viktigste daglige måltidene i en energibegrenset diett med måltidserstattere, bidrar det til vekttap.

TIPS - Start med FitLine D-Drink 14 dager før ditt FitLine Shape Program, eller drikk det før frokosten din i de to første ukene av programmet!

Å komme i form starter på kjøkkenet!

Våre oppskrifter er laget for å nytes! Alle oppskrifter har få karbohydrater, og vil ikke bare hjelpe deg med å komme i form og forbedre din generelle velvære, men vil gjøre sunt kosthold til en viktig del av hverdagen din!

FitLine Shape Program
Trening er nøkkelen til suksess

Økter på 45 minutter hjelper deg med å få mest mulig ut av ditt FitLine Shape Program. Tre ganger i uken vil de forbedre resultatene dine med å komme i form, styrke kroppen din og gi deg økt vitalitet. Vær klar til å komme i form!

FitLine Shape Program
Last ned vår FitLine-applikasjon

Følg vårt FitLine Shape-program, del dine resultater og vinn eksklusive priser!

1. Last ned FitLine-appen (iOS, Android)

2. Bruk den til å ta to bilder av deg: før du starter programmet og etter at du har fullført det.

3. Lagre opplevelsen din sammen med din skriftlige erfaring og del den med oss via applikasjonen.

FitLine Shape Program

Del dette innlegget

Abonnér på nyhetsbrev fra FitLineFacts

© Copyright 2018 – FitLineFacts