create your own website for free

Slik fungerer Shapes som måltidserstattere

22.januar 2019

Uansett hvilke nyttårsforsetter og treningsmål du har for i år, og uansett hvilken diett som er trendy nå, er det to faktorer som virkelig hjelper deg å komme i form og føle deg bedre: Energiforbruket ditt må være høyere enn ditt energiinntak over en lengre periode, og energien du gir til kroppen din, må inneholde viktige næringsstoffer for at kroppen din skal fortsette å fungere normalt.

Når man vet dette, er utgangspunktet følgende 3 regler for å maksimere resultatet:

 1. Øk energien du forbrenner på daglig basis
 2. Reduser energien du forbruker daglig
 3. Sørg for at kroppen din får alle næringsstoffene som trengs daglig

Ideelt sett er en kombinasjon av alle tre reglene det beste. Du vil begynne å øke energiforbruket ved å bevege deg mer, og samtidig vil du redusere energien du bruker ved å ta kontroll over hvor mye energi du gir til kroppen din, og hva slags næringsstoffer du gir den. Den største utfordringen er å begrense energiinntaket, uten å begrense stoffskiftets muligheter til å absorbere verdifulle næringsstoffer som er viktige for at den skal fungere normalt. Kroppen din trenger tilstrekkelig med fibre, mineraler, sporstoffer og vitaminer. Det er viktig at du ikke kjenner deg trøtt, utmattet eller at du konsentrasjonen på grunn av for lavt inntak av næring gjennom dagen.

FitLine Workout
FitLine ProShape All-in-1: Enkelt, konsekvent, velsmakende!

Fra et praktisk synspunkt er FitLine ProShape All-in-1 shapes og barer svært enkle og raske å tilberede, selv når du har en stram tidsplan eller når du bruker mye tid på å reise. Noe av det mest fordelaktige med ProShape All-in-1 shapes og barer er at du får samme mengde kalori- og næringsinntak i hvert måltid, slik at du kan bruke tiden din på noe annet enn å telle kalorier og samtidig være sikker på at du får nok vitamin B6, sink eller andre essensielle næringsstoffer. For ikke å snakke om at det finnes 6 forskjellige smakfulle shaper, så du vil garantert finne noe som passer for deg.

Shapes og barer som måltidserstattere er sannsynligvis den beste måten å redusere energiinntaket, såfremt du erstatter 1-2 måltider per dag. Her er noen fordeler:

 • Tilstrekkelig tilførsel av næring
 • Konsistent kaloriinntak
 • Rask og enkel å forberede
 • On the go – når tidsplanen er stram
 • 6 deilige smaker for større utvalg

Disse måltidserstatterne er FitLines måte å gi deg kontroll over mengden og kvaliteten på ditt daglige energiinntak.

 • Høykvalitativt protein bidrar til vedlikehold av muskelmasse
 • Karbohydrater bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon og til å opprettholde normal muskelfunksjon
 • Fibre gjør at du føler deg mett over lengre tid, og hjelper deg med å bekjempe overspising

Tar man alle fordelene i betraktning, vil ProShape All-in-1 gjøre livet ditt så mye enklere! For nå trenger du kun å planlegge hvordan du øker energiforbruket. Se gjerne våre forslag til treningsøkter her.

Del dette innlegget

Abonnér på nyhetsbrev fra FitLineFacts

© Copyright 2018 – FitLineFacts