free css templates

Sildepannekaker med dip

24.august 2018

Sildepannekaker med dip

Ingredienser

(2 porsjoner)

3 egg
1 Avokado
1 sitron
Smør
Kokosolje
Pepperrotkrem
Fersk dill og gressløk (eller andre urter du liker)
250 g sild
ProShape Kokos eller ProShape Vanilje
Salt og pepper
FitLine Pro B 4 Yoghurt

___________________________

Pannekaker:
Krem de tre eggene i en bolle.
Legg til 3 måleskjeer ProShape Kokos eller ProShape Vanilje.
Legg til 3 måleskjeer med lunkent vann.
Krem igjen.
Stek pannekakerøren i en blanding av smør og kokosnøttolje på lav temperatur i en panne.
Når du er klar, spred den kremede pepperroten på pannekaken og dryss urter på den.

Sild:
Del sildfileten i stykker i en bolle.
Tilsett litt sitronsaft og pepper.
Spre silden på pannekaken.
Rull pannekaken sammen forsiktig, del den i ruller og fest dem med en tannpirker.

Dip:
1 Avokado
1-4 hvitløksbåter
1 Sitron
Salt og pepper
1 FitLine Yoghurt-pose
ProShape Kokos

Rens og del avokado i biter

Hakk hvitløk og legg den til bollen med avokado

Legg til sitronsaft

Legg til ProShape Kokos

Tilsett 200 ml FitLine Yoghurt

Hvis dipen blir for flytende, legg til litt ProShape Kokos


Bon appétit!

Del dette innlegget

Abonnér på nyhetsbrev fra FitLineFacts

© Copyright 2018 – FitLineFacts