site templates free download

Testimonials

Hva våre fantastiske brukere sier

"På bildet er jeg på Gaustatoppen i fjor sommer. Jeg og samboer fylte drikkeflaskene med Activize, og hadde ALDRI nådd toppen UTEN! For et par år tilbake hadde det vært en utenkelig tur for meg, fullstendig utmattet som jeg var! Jeg sov 3 timer etter jobb hver dag. Etter min nye hverdag med Optimalsettet, trenger jeg aldri ettermiddagsluren lenger! HELT fantastisk 😊 I sommer slurvet jeg littegrann med Optimalsettet, og trøttheten kom raskt tilbake. Jeg bytter ikke ut FitLine med NOE, og skal aldri slurve igjen 😉 Jeg er en SUPER-FAN av FitLine! Skuffen min på jobb er full av produkter, som jeg tar igjennom dagen. Da kommer ekstra energi fort tilbake. Activize er min favoritt, og boozter energien 😊
Jeg må også nevne at min samboer var skeptisk til FitLine, men han var også i dårlig form med lite energi! Jeg sa: «prøv Optimalsettet i EN uke, og bedøm etterpå!» Da var det gjort: han merket effekt og økt energi på så kort tid, og ble også «frelst»"

Beate Bremnes

Sales Manager fra Sætre

"Jeg bruker mange av de forskjellige FitLineproduktene, i tillegg til fast Optimalsett daglig. Jeg bruker ofte Basics 2 ganger om dagen, det fungerer fint for min mage og fordøyelse. Det samme gjelder All-in-1 shakene; lette å fordøye og alle smaker veldig godt! Jeg trener en del sykkel og løping, og har god effekt på utholdenhet med Fitness-drinken! Jeg blander den sammen med Activize og litt Basics på flaske til lange økter, og det gir en herlig "utholdenhetsdrink". Etter trening tar jeg Base Plus sammen med Restorate. Føler jeg får ut avfallsstoffer fra muskulaturen, og blir mindre støl. Nå har jeg som mål å løpe Bislett 24-timers løpet i november!"

Ole Gundersen

Manager fra Siljan

"Jeg deltok på BA i Trondheim sist, og det var kjempeinteressant! Super anledning til å få mer produktinformasjon, og jeg ble inspirert og bestilte et produkt som ble presentert. Nå bruker jeg PowerCocktail på morgenen, og syns den er veldig praktisk! Jeg har brukt Optimalsettet i 2 mnd. nå, i tillegg til ProShape Amino. Jeg liker også godt Protein ultra barer og Herbaslim urtete. Den er god både kald og varm! Jeg bruker Restorate etter trening, og kropp og knær føles «lettere» etterpå! Jeg syns også jeg får mindre «sjokoladelyst» med Restorate 😉 Jeg følger PM sin Facebook side hver dag, som gir meg mye fin informasjon 😊"

Nina Holberg Rosvoll

Teampartner fra Smøla

"Mitt favorittprodukt om dagen er D-drink! Etter en sommer med ekstra kos, merker man det på vektpilen! Nå har jeg tatt D-drink i 14 dager kombinert med mer fornuftig hverdagsmat, og vekten og magen er tilbake igjen der den var. Jeg føler meg ren og glad innenfra, og merker bedret form både på trening og min hektiske jobb i barnehage. I sommer var jeg med gjengen på TV som gikk over Hardangervidda med Lars Monsen. En opplevelse for livet! Bildet er fra den turen.
Jeg jobber målrettet med FitLine, både når det er konkurranse og mer langsiktig. Har skrevet inn 3 nye og har flere på gang. Jeg har 3 kroner i høyre lomme hver morgen. Hver gang jeg snakker med en person om FitLine, flytter jeg en krone over til venstre lomme. Dette gjør jeg hver dag, og jeg snakker med minst 3 personer hver dag!" 

Carl Oscar Alsos

Marketing Manager fra fra Sylling

"Jeg er utdannet ballettdanser, og har danset siden jeg var barn. Jeg har alltid levd et sunt liv og tålt mye trening. Jeg blir tatt for å være mye yngre enn jeg er, og tror kosthold, aktivitet og gode gener er en heldig kombinasjon 😉 Etter 10 år i USA, flyttet jeg tilbake til Norge for et år siden. Da var jeg støl i kroppen og musklene. Jeg startet med FitLine i mai, og er sikker på at Restorate har vært bra for mine ledd og muskler! Jeg tøyer og strekker regelmessig, og er med i en hebraisk dansegruppe. Spagaten går lettere nå med FitLine-produktene. Den skal jeg beholde til jeg dør! "

Bärbel Marguerit de Linde

Teampartner fra Oslo

Abonnér på nyhetsbrev fra FitLineFacts

© Copyright 2018 – FitLineFacts