free html website templates

Tunfisk i agurkkopper

24.august 2018

FitLine Tunfisk i agurkkopper

Ingredienser

(1 porsjon)

1 stor agurk, kuttes i store biter
100 g tunfisk
50 g FitLine Yoghurt
1 ts pepper
25 g oliven
Dill til dekorasjon

___________________________

Bruk en liten skje til å få ut frøene fra agurkbitene, la det være igjen litt på bunnen slik at agurken kan fungere som en kopp

Ta agurkmassen og klem vannet fra den. Så finhakkes den.

Del oliven i skiver.

Legg drenert tunfisk, finhakket agurkmasse, yoghurt, oliven og pepper i en liten skål. Rør til det er blandet.

Smak, og tilsett mer yoghurt eller pepper om ønskelig.

Om agurkkoppene dine har mye fuktighet, tørk det med et papirhåndkle.

Fyll deretter en agurkkopp med tunfiskblandingen og dekorer med dill på toppen.

Per porsjon

ENERGI PROTEIN FETT KARBOHYDRATER
150 kcal27 g3 g4 g

Bildet er kun for illustrasjon, og viser ikke gitt oppskrift.

Vær oppmerksom på at ferdig måltid kan avvike fra det på bildet.

Del dette innlegget

Abonnér på nyhetsbrev fra FitLineFacts

© Copyright 2018 – FitLineFacts